top of page
Vyhledat

29.12.2021

29.12.2021

Dnešný deň je opäť špeciálny.

Už ste venovali nejaký čas na reflexiu vášho roku 2021. ale ten sa už končí a ideme ďalej.

Mohla by som písať veľa, ale v článku Yehudu Tagara je to veľmi zrozumiteľne napísané:) Tak citujem:


„Dni medzi 29. decembrom a 1. januárom sú vhodné na rozhodovanie sa. Už sme zreflektovali uplynulý rok, vytvorili si možnosti pre zmeny, teda prichádza obdobie, v ktorom môžeme urobiť rozhodnutia do nového roka.

Je dobré si vytvoriť bod, ktorý je v budúcnosti – imaginatívne „budúce ja“ – z ktorého môžeme pozorovať tento špeciálny čas prechodu medzi rokmi. „Budúce ja“ je vždy potenciálne prítomné a s časťou jeho múdrosti sa môžeme spojiť aj teraz."


Možno aj vy máte niečo, v čom sa potrebujete rozhodnúť.

Niečo, čo vyplynulo z reflexie Vášho roka 2021 - či už fyzickej, energetickej, duševnej, duchovnej alebo vzťahovej oblasti.

Možno je to veľké rozhodnutie, možno menšie, ale toto obdobie Vás podporí, ak mu to umožníte.

Odporúčam zainvestovať do obrazu Vášho „budúceho ja“, či už sa chcete rozhodovať alebo nie. Pretože tento obraz má v sebe múdrosť, ktorú potrebujete, ak sa chcete posúvať smerom k nemu.

Toto „budúce ja“ ste vy, váš potenciál o rok, dva, tri alebo päť.

Predstavte si ho a na chvíľu si môžete aj vyskúšať, aké je to byť ním. Užite si to.

Ešte tam síce nie ste, ale viete, aký je to pocit. Cíťte to v celom svojom tele.

Je tu veľká šanca, keď si takto vyskúšate a uzriete svoje „budúce ja“, uvidíte aj kroky, ktoré potrebujete urobiť, aby ste sa k nemu dopracovali.

Nezabudnite ale na súcit so sebou, bez neho to nebude fungovať.


Ak sa naozaj chcete rozhodovať o vážnej veci a máte svoj vlastný rozhodovací proces, s ktorým ste spokojní, tak smelo do toho.

Ja odporúčam vybrať si niekoho z psychofonetických odborníkov, ktorých nájdete na www.pace.sk alebo môžete absolvovať takýto proces aj so študentami psychofonetiky, pre kontakt sa mi ozvite.

Na vážne rozhodovanie sa v psychofonetike okrem iného aspoň 3 noci vyspať, lebo v noci máme prístupnú ďalšiu úroveň múdrosti, o ktorej v bdelom stave málokedy vieme.

Môžete ju zachytiť napríklad pri prebúdzaní, ak si doprajete pomalšie vstávanie a necháte nech noc k vám prehovára aj po prebudení.

Ak začnete s rozhodovaním dnes, 1.1.2022 môžete prísť k rozhodnutiu, a ja verím, že to bude rozhodnutie z hlbšej úrovne, ako by ste sa rozhodli bez špeciálneho procesu.

Dajte mi vedieť, ako sa Vám podarilo spojiť sa so svojim potenciálom a či sa chystáte urobiť rozhodnutie na začiatku januára.


článok Yehudu Tagara o prechode medzi rokmi https://www.pace.sk/index.php/koniec-a-zaciatok-z-2020-do-2021/



128 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

      Vaše osobné údaje (meno a emailová adresa) budú spracované podľa zásad na ochranu osobných údajov podľa platnej legislatívy SR. Stlačením tlačidla dávate            súhlas s týmto spracovaním pre zaslanie pravidelných emailových noviniek. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť.

bottom of page