top of page
Vyhledat

Chcete, aby váš rok 2024 bol výnimočný?

Premýšľate aj vy, čo v roku 2024 chcete inak ako doteraz?

Nie preto, že by to, čo ste dosiahli v uplynulom roku nebolo dosť, ale preto, že každý deň, týždeň, mesiac či rok je príležitosťou stať sa viac sám sebou. Len vy viete, čo z vášho potenciálu ešte čaká na prejavenie sa. Možno práve ďalší rok je šanca priniesť to na svetlo sveta.

Prečítajte si, aké dva kroky vám pomôžu v ďalšom roku dosahovať svoje ciele udržateľne a prakticky.


Čo je teda na zmenu potrebné?

1.krok: Pozrieť sa na seba!

Toto však veľmi niekedy bolí. Lebo to, čo vidíme, sa nám často nepáči. No nestačí len pozrieť sa, potrebujeme ešte druhý krok.

2.krok: Pochopiť sa!

A to je ďalší prah, ktorý je niekedy náročné prekonať. Nájsť v sebe súcit a empatiu k sebe, napriek tomu, že to, čo vidíme, sa nám nepáči alebo to dokonca odsudzujeme.


Ak toto dokážete, tieto dva zdanlivo jednoduché hore popísané kroky, ostatné už je malina. Súcit a empatia so sebou vám pomôže nájsť to, čo potrebujete na zmenu.

Nájdite si svoj spôsob, ako tieto dva kroky zakomponovať do každodenného života. Tých spôsobov je niekoľko. Je fajn, ak zahŕňajú sebavyjadrenie, lebo to je základ pre sebapoznanie a následne sebapremenu. To, čo v sebe nepoznáme, nedokážeme zmeniť.

Ja odporúčam písať si so sebou, ale ak sa vám páči viac kresba, maľba, tanec, či prechádzka v lese, to je na vás. Ak to bude niečo príjemné, bude to aj trvalo udržateľné.

Držím vám palce! A ak so sebapremenou potrebujete pomôcť, budem sa tešiť, ak sa ozvete.



Sme v tom spolu:)



41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

      Vaše osobné údaje (meno a emailová adresa) budú spracované podľa zásad na ochranu osobných údajov podľa platnej legislatívy SR. Stlačením tlačidla dávate            súhlas s týmto spracovaním pre zaslanie pravidelných emailových noviniek. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť.

bottom of page